Nelly och Nova

Nelly och Nova
Cypern sommaren 2009 - lovely!

tisdag 30 mars 2010

Har kommit hem för en liten stund sedan. Antes farmor fyller år idag så vi har varit där och ätit middag och fikat. Det var trevligt och mycket gott!

Idag har det ju varit hur bra väder som helst. Har varit hemma på gården och lekt med barnen. Vi tog fram fyrhjulingen och tjejerna tyckte det var jätteskoj! Till en början var småtrollen ganska försiktiga på gasen, men de blev bara kaxigare och kaxigare. Nova hittade bromsen ganska fort, men Nelly hon bara gasade och skrattade utan större bekymmer om hur hon skulle få stopp på makaperen ifall det gick för fort.




Brudarna gasade på för fullt tills det började lukta lite bränt, så vi fick lov att stänga av den en stund. Då passade de på att "mecka" och polera vrålåket!

Finn ett fel... Nelly klev upp fram på fyrhjulingen och lyckades bryta av ena "framvingen". Pappa lovade småflickorna att försöka laga den... någon gång. Då får den förhoppningsvis ny färg oxå - älsklingen har nämligen pratat om att måla den knallrosa eller lila, fast först måste den ju bli hel. Ja, vilket världsproblem!

Nu över till ett annat problem, om än inte ett världsproblem, min kärestas fötter. Han sitter just nu med labbarna i ett såpabad. Har nämligen lovat att fila och putsa hans fötter (det du "Fotfobi-Lisa"). Han har inte tagit så väl hand om dem om jag säger så, så det lär ju ta ett tag att skala av alla lager som måste bort :).

1 kommentar:

  1. Karin, jag tror jag kräks. Sånt där får du bara inte skriva för då finns risken att vi fotfobiker slutar läsa din blogg.... =)

    SvaraRadera