Nelly och Nova

Nelly och Nova
Cypern sommaren 2009 - lovely!

söndag 21 februari 2010

Var och såg Det regnar köttbullar med Nova igår. Nelly stationerades ut hos moster Eva och ville inte fara därifrån när vi kom för att hämta henne (bra betyg för barnvakten!) Kändes riktigt kul att få umgås bara storan och jag, eftersom lillan tar väldigt mycket plats och storan ofta hamnar i skymundan. Vi hade mycket trevligt - inhandlade popcorn & dricka innan föreställningen började. Satt en mamma och hennes son bredvid oss. Uppskattningsvis var han 6 år gammal. Han var inte nöjd! Han frågade hela tiden när filmen var klar och vägrade ha på sig 3D-brillorna och hotade med att lämna salongen ifall mamman hade sina på sig?! Så fort hon smög på sig brillorna i mörkret (vilket hon försökte göra ganska många ggr) skrek han rakt ut: "Nu går jag härifrån om du inte tar av dom!" Fick instinktivt en sådan lust att inta rollen som medlare, men lyckades hålla tillbaka. Varför i hela h-vete fick inte mamman ha glasögonen på! Tror faktiskt han tyckte det var lite obehagligt. Nova blev lite skraj innan filmen började när de visade "Alice i underlandet" (kanske inte så passande att visa den när medelåldern på besökarna är fem år!). Hon tog snabbt av sig brillorna och tog inte på dem förrän filmen började. Tyckte hur som helst oändligt synd om mamman som för det första hade offrat sig för att se en barnfilm i 1 timme och 30 minuter och sedan för det andra fick se den i suddigt format (blir suddigt om man inte har glasögonen på). Filmen var helt okej, men kommer förstås inte i närheten av Avatar som ju också visades i 3D.

Kära syster Eva åt hemmagjord pizza med oxfilé med oss igår och Per anslöt sig lite senare efter en fotbollsmatch i Luleå. Efter pizzan flottade vi vidare med diverse onyttigheter; kladdkaka, chips, godis o s v. Måste ringa och höra med syster ifall hon drabbats av den fruktade KRÄKSJUKAN eller om det var allt godis vi stoppade i oss, eftersom hon mådde väldigt illa när de skulle fara hem igår.

Ers höghet har beställt scones på morron, så det är bäst att sätta fart med det nu :). Ska även på 30-års kalas idag hos Martha & Daniel (Daniel är Antes kusin). Martha fyller år och så har de fått ett nytillskott i familjen, en liten bebbeflicka som jag inte vet namnet på. Ska i alla fall bli trevligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar